Sistem integrat de management al hotelurilor

    M&M Computers este o companie romaneasca bazata pe design de specialitate și furnizoare de sisteme de control integrate, care a fost infiintata in anul 1991. Concentrându-se pe sectoare rezidențiale și comerciale,
  M&M Computers a acumulat mulți ani de experiență de lucru în furnizarea de soluții in acest domeniu, utilizand tehnologii de ultimă oră.

    Compania are ca prioritate sistemele integrate de control, combinarea diferitelor sub-sisteme de control, cum ar fi HVAC, încălzire prin pardoseală, iluminat, servicii clienți, control acces, monitorizare, alarmă.

    Dezvoltarea produselor şi serviciilor oferite, conform standardelor internationale ISO 9001 : 2000, a condus la cresterea numărului clientilor si a complexitatii lucrarilor solicitate de acestia, pe baza de contracte ferme, cu perioada de derulare indelungata. Ca dealer CRESTRON (membru al asociației la nivel mondial industria Hotelul Tehnologia Next Generation), M&M Computers înțelege sa răspunda provocărilor din industria hotelurilor.

Prezentarea sistemelor

 • Facilitatile automatizarii
 •   Una dintre cele mai mari facilitati pe care M&M Computers o aduce in industria hoteliera este de automatizare a camerelor de dormit. Sistemul Crestron funcioneaza imediat ce oaspetele a fost inregistrat, oferind posibilitatea de a stabili in mod automat nivelurile de temperatură și iluminare.

    Odata ajuns in camera, oaspetele are control deplin asupra luminilor, clima, TV, pay-per-view filme, prin intermediul telecomenzii Crestron. Daca apăsați butonul "Nu deranjați", soneria se dezactiveaza și un indicator roșu este afișat în afara camerei. Daca este apasat butonul "menaj" și un "serviciu necesar", se va aprinde un indicator verde in afara camerei. Inainte de plecare din camera, oaspetii pot opri toate sistemele prin simpla apasare a unui buton de pe telecomanda Crestron.

    Sistemul oferă, de asemenea, control asupra draperiilor. Toate aceste funcții sunt conectate la sistemul de management hotelier, astfel încât receptia, rezervarea, facturarea și securitatea pot fi accesate in functie de cum este necesar. La plecarea oaspetilor, sistemul Crestron opreste automat toate sistemele (lumini, TV, control al climei etc), în cameră, acest lucru conducand la economii semnificative de energie.
    În plus, fiecare sistem din camerele de oaspeti este in permanenta monitorizat pentru posibile probleme, prin Crestron Fusion software RV ™.
    Personalul care asigura mentenanta lucrează în tandem cu departamentele de IT și facilizeaza menținerea și operarea acestor sisteme functionale. Ei știu dacă există o problemă în camera, chiar înainte ca oaspetii sa anunte receptia. De exemplu, în cazul în care temperatura atinge 26 de grade și modulul este setat la o temperatura mai mica,dar temperatura din camera nu scade, se verifica dacă există o problemă mecanică, electrica, sau de alta natura. Sistemul trimite alerta in momentul in care bateriile trebuiesc înlocuite la o telecomandă.

 • Apartamente de lux
 •   Fiecare dintre aceste apartamente ar putea oferi oaspeților un sistem de muzică de pe iPod ® XM radio, folosind un multi-zone Crestron Adagio, sistem mass- media, pentru a permite oaspeților posibilitati multiple pentru ficare camera. Apartamentele includ, de asemenea, un ecran tactil de control Crestron fără fir pentru a simplifica și mai mult utilizarea diferitelor sisteme electronice.

 • Incaperile de conferințe si camerele comune
 •   Toate incaperile din hotel(holuri, sali, saloane și toalete) pot folosi un sistem de control Crestron centralizat și senzori de ocupare, sistemele putand fi reglate in mod automat - pentru a maximiza eficiența energetică.

    În plus, este conceput un sistem audio / video pentru centru de conferințe, restaurante și baruri, toate folosind tehnologia Crestron Digital Media, pentru a optimiza calitatea în timp si a reduce costurile de instalare și întreținere. Aceste sisteme oferă, de asemenea, control Crestron pentru a simplifica operațiunile.

 • Ospitalitate
 •   Crestron este prima alegere pentru hoteluri, cazinouri, restaurante, baruri și cluburi de noapte sau de sport din întreaga lume. Dispozitivele de control și sistemele Crestron sunt folosite si în magazine, lobby, spa.

    Software-ul Crestron genereaza rapoarte pentru a analiza fiecare sistem din cameră și utilizarea dispozitivelor, ruleaza diagnosticare de la distanță și program de întreținere de rutină.   


  Facilitatile oferite de M & M Computers

 •   Control pe baza de cerere pentru o utilizare mai eficientă a energiei
 •   Confort sporit pentru oaspeti
 •   Imbunatatirea serviciilor
 •   Siguranță, folosind scenarii de alarmă
 •   Gestionarea energiei pentru reducerea costurilor
 •   Control si functionare simplificate
 •   Întreținere de la distanță pentru orice dispozitiv sau PC
 •   Flexibilitate pentru modificări
 •   Sarcina de lucru a personalului este redusa