Contracte

  Modulul Contracte din cadrul aplicatiei ERP Enterprise este conceput astfel incat sa urmareasca derularea unui contract din faza incipienta, a negocierilor, pana la finalizarea sa.
  Structura unui contract permite crearea de faze si subfaze distincte, care se pot derula in paralel sau succesiv.
  Acestea sunt realizate sub forma unui arbore, mod de lucru care faciliteaza accesul la fazele componente si ofera o lizibilitate buna.
  Contractul contine atat informatii de baza, cum ar fi numarul contractului , data contractului, clientul/furnizorul, perioada de derulare, valoarea contractului, starea contractului , tipul contractului, denumirea, etc., cat si informatii precum data scadenta a platii, perioada de gratie, penalitati.
  In orice moment pot fi urmarite toate documentele legate de contract(ex: facturi, avize). De asemenea poate fi verificata suma restanta/incasata din contract.
  Functionalitatea contractelor este impusa de varietatea acestora. Putem crea fie un contract de vanzare, fie un contract de cumparare. De asemenea avem optiunea de a contracta servicii sau produse, aici identificand alte doua tipuri de contracte: valoric si cantitativ.
  Exista posibilitatea de facturare a contractelor in moneda dorita. De asemenea se poate urmari valorea platii in orice moneda aleasa.
  In cazul in care un client a depasit plafonul maxim specificat in contract ii este restrictionata emiterea de facturi catre clientul respectiv.
  In orice moment exista posibilitatea de a vizualiza starea unui contract. Aceasta stare se refera la totalitatea cheltuielilor efectuate la un moment dat (plati/incasari, facturari, etc..).
  Produsele ce fac subiectul contractului au completat implicit pretul de lista al partenerului de contract. Aceste preturi pot fi modificate, suma finala de plata modificandu-se in conformitate cu aceste modificari.
  In fiecare faza a contractului avem posibilitatea sa urmarim articolele si situatia platilor efectuate pentru aceste articole.

Resurse Umane Contabilitate generala Salarizare Mijloace fixe
Furnizori si plati Gestiune Stocuri Clienti si incasari Contabilitatea trezoreriei
Managementul Achizitiilor Managementul documentelor Contracte