M&M COMPUTERS este o companie specializata in consultanta, dezvoltare și integrare de solutii IT.

  Alte activitati ale societatii constau în realizarea de echipamente de cablare structurata VDI (Voce, Date, Imagini), asamblarea si intretinerea echipamentelor si accesoriilor IT, proiectarea si comercializarea de software de baza si de aplicatie, instalarea de echipamente de radiocomunicatie şi telecomunicatie, asigurarea de servicii Internet (ISP) si instalare sisteme de alarmare antiefractie si incendiu.

  Avand in vedere experienta acumulata si pe parteneriate solide, oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii complete de business.

  Echipa specializata in consultanta IT va ofera suportul necesar pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavostra.

  Dezvoltarea produselor şi serviciilor oferite, conform standardelor internationale ISO 9001 : 2000, a condus la cresterea numărului clientilor si a complexitatii lucrarilor solicitate de acestia, pe baza de contracte ferme, cu perioada de derulare indelungata.

  Dinamismul industriei IT si facilitatile continue oferite de aceasta, obliga firmele sa se alinieze ultimelor cerinte din domeniu. Folosind cele mai noi tehnologii in domeniu M&M COMPUTERS pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii: dezvoltare de aplicatii software personalizate; audit si consultanta in domeniul IT; design, dezvoltare si mentenanta de site-uri web; consultanta in managementul de proiect.

  Profesionalismul si exeperienta dobandite in 20 de ani de activitate, lucrând pentru o gama larga de clienti, sunt atuurile echipei noastre de proiectare in solutionarea oricarui proiect din domeniiul telecomunicatiilor.

  M&M COMPUTERS ofera solutii excelente in domeniul telecomunicatiilor, acoperind la ora actuala aprope orice necesitate a pietelor specifice. In acest mod, clientii M&M COMPUTERS nu sunt nevoiti sa recurga la firme subcontractante pentru proiectele de amploare.

  Personalul calificat ofera suport si pentru alte puncte de interes, cum ar fi politica comapniei dumneavoastra de securitate a datelor si comunicatiilor, proiectarea de arhitecturi de retele si configurari hardware sau software.

certif1 certif2 certif3